2018.07.22. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Kapszula Kollekció: MINDEN DARABJA EGYEDI, AKÁRCSAK TE

Rita Ora brit énekes-stílusikon már nem csak modellje a márkának: egy exkluzív kollekció tervezőjeként tér vissza az új szezonban.

Családi Lap
2016.11.04  14:32   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Jellegzetes kapszula kollekciójának megálmodása nagy kalandot jelentett Rita számára, aki egyéniségéhez igazán közelinek érzi a Tezenis-stílust.
"Azonnal beleszerettem a Tezenis csapat energiájába, abba, hogy hangsúlyt fektetnek a divatirányzatokra, szabad szellemű alkotásokat hoznak létre, és a fiatalokba is, akikkel dolgoztam, nem beszélve az összetéveszthetetlen olasz stílusról. Ez az eddigi legnagyobb együttműködésem a Tezenis-szel, amely még teljesebbé teszi a márkával való kapcsolatomat. "


Hónapokig tartó munka és megbeszélések az olaszországi központi irodában, Veronában - Rita tele van ötletekkel ... terveket, vázlatokat készít, közben zenét hallgat ... mert "Ehhez a kapszula kollekcióhoz a zene és a világ legexkluzívabb klubjainak hangulata adja az ihletet."
Ezek a darabok "Pontosan olyanok, amilyeneket egy koncertre vagy rendezvényre viselnék, és amiket mindenkinek hordania kellene a hétköznapokon vagy különleges alkalmakkor" - lelkesedik Rita. A 2016-os őszi/téli RitaOraXTezenis, a Calzedonia Cégcsoport első sztár által jegyzett kapszula kollekciója.

Ikonikus darabok és különleges tervezés, minden értelemben fantasztikus kiegészítők, amelyek exkluzív DJ szettek és életre szóló bulik hangulatát idézik fel.

A legmenőbb alkalmakra szóló, limitált kollekció, amelyben .. ."Minden darab egyedi, akárcsak Te."

Szeretettel, Rita Ora.

A reklámfilmet ITT nézhetitek meg.


cimkék:
tezenis, rita ora, divat
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás