2018.09.24. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Okosszemüveget fejlesztett az Oakley

A párbeszédre képes Radar Pace elemzi a teljesítményt, és akár valós időben módosítja az edzéstervet.

Családi Lap
2016.11.04  12:00   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A sportszemüveg márka az Intel együttműködésével dolgozta ki legújabb, párbeszédre képes modelljét, amely egy személyi edzőhöz hasonlóan az aktuális teljesítmény alapján edzés közben is képes módosítani az edzéstervet. Az okosszemüveg november 5-től Magyarországon is megvásárolható.
Az Oakley és az Intel közös fejlesztése, a Radar Pace névre keresztelt okosszemüveg egy valós idejű, hang alapú tréning rendszer, amely azt az érzést kelti, mintha edzésünket egy személyi edző követné. A beépített mikrofon és fülhallgatók segítségével folyamatos kommunikációban lehetünk az eszközzel, amely képes megválaszolni a kérdéseinket, analizálni teljesítményünket, és ez alapján személyre szabott edzéstervet készíteni.


A hagyományos tréner eszközökhöz képest a Radar Pace a megszokott egyirányú kommunikációval szemben a párbeszédre épül, és az edzés ideje alatt nemcsak elemzi, és kérés esetén közli aktuális teljesítményünket, hanem képes valós időben módosítani edzéstervünket.
A szemüveg kivitelezése az Oakley magas kritériumainak megfelelően történt. A szárakra és orrpapucsokra a márka szabadalma alatt álló Unobtanium gumi került, amely izzadás hatására erősebb tapadást eredményez. A kiváló látásélményt a cserélhető PRIZM lencsék garantálják.

A technikai jellemzőket tekintve az okosszemüveg öt különböző nyelven ért, így angolul, franciául, németül, spanyolul és olaszul is megválaszolja kérdéseinket. A készülék Android és Apple telefonokhoz is csatlakozni tud, az érintőpanellel Sirit és Google Now-ot is aktiválhatjuk. A virtuális személyi edzőnk instrukciói mellett zenét is hallgathatunk, valamint igény szerint hívásokat is le tudunk bonyolítani.

A Radar Pace-hez különálló alkalmazás készült, amelyben testre szabhatjuk szemüvegünket, tárolhatjuk a korábbi edzések adatait, és edzéstervek között is válogathatunk. Az applikáció Android és IOS operációs rendszerekre is elérhető.

Az Oakley Radar Pace 2016. november 5-től elérhető a Westend Bevásárlóközpontban található Sunglasses Spotban és az Aréna Plázában található Optic World Exclusive-ban, amelyek az okosszemüveg értékesítésének első napján 10-20 óráig kipróbálási lehetőséget biztosítanak üzlet előtt felállított futópadon.

A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás