2018.07.22. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Vírusfilm, jótékonykodás, Mikulásfutás - hírek a Rossmann háza tájáról

Éves sajtótájékoztatóan foglalta össze idei eredményeit az áruházlánc.

Családi Lap
2015.09.21  14:00   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A tavaly 2,3 milliárd forintos eredményt felmutató Rossmann drogéria lánc közel tíz százalékkal növelte árbevételét 2014-ben, és az idei évre is legalább két számjegyű, a piaci átlag feletti növekedést vár. Az idén megújult online drogériában pedig már több mint tízezer termék vásárolható meg, számos felhasználóbarát újítás mellett.
A Rossmann értékesítési stratégiájában kiemelt szerepet kap az online értékesítés is. A vásárlói igények folyamatos monitorozása alapján júliusban megújult a drogéria webshopja a fiatalabb célcsoport elvárásait is figyelembe véve. A mai trendekhez alkalmazkodva egy olyan átgondolt platformot biztosít vásárlóinak a Rossmann, amely fokozza a felhasználói élményt, amellett, hogy egy könnyen kezelhető, sok releváns információt tartalmazó fiatalos, trendi felülettel találkozunk.

A teljes drogéria választékot lefedve, országos kiszállítással dolgozunk; a magyar piacon egyedülálló szolgáltatást nyújtva. A házhozszállítás mellett már több mint 2700 átvételi ponton (MOL töltőállomások, PostaPont) átvehető a rendelés"- tette hozzá Varga Anita Ágnes a Rossmann Magyarország Kft. marketing vezetője.

A www.rossmann.hu oldalon már több mint tízezer áru vásárolható meg. A Rossmann analitikái alapján a shopban elsősorban hölgyek vásárolnak, de egyre nő a szolgáltatást igénybe vevő férfiak száma is. Korcsoport tekintetében az oldalt elsősorban a 25-34 éves korosztály használja, de a növekvő internet penetráció hatására az idősebb korosztály aktivitása is erősödött az elmúlt időszakban.

Szeptember 14.-én indul egy televíziós reklámkampány, ismét Árpa Attilával a főszerepben. A fiatalabb korosztályt célozva, külön számukra készült egy vírusfilm is, amely kizárólag a világhálón lesz elérhető. A videók azt boncolgatják, mire vágyik egy család. Az egyik reklámból azt is megtudhatjuk, vajon Árpa Attila mire vágyik.


Fesztivál Drogéria

A Kreativ.hu augusztusi online, olvasók körében készített közvélemény kutatása szerint a Rossmann márkamegjelenése volt a legjobb a Sziget Fesztiválon. A drogéria-lánc egy 25x25 m-es területen jelent meg, amelyen helyet kapott egy 100 m2-es medence, egy bár, egy zuhanyzó-részleg és egy teljesen felszerelt Rossmann drogéria is. A Sziget alatt naponta több ezer fesztiválozó látogatta meg a Rossmann szórakoztató paradicsomát, a medencében egyszerre százan bulizhattak, miközben Európa egyik legnagyobb habgépe percenként 250.000 liter habot fújt rájuk. Közel száz fős stáb dolgozott azon, hogy a Rossmann-szigeten nappal is önfeledten szórakozhassanak a vendégek, akik szerint ez volt az idei év egyik legszexibb márkamegjelenése a fesztiválon.

Társadalmi Felelősségvállalás

Idén a Rossmann nagyobb hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra is. Négy szervezetet - a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikát, a MRE Bethesda Gyermekkórházat, az Ágota Alapítványt és a Down Egyesületet - támogat összesen kétmillió forint értékben gyermekápolási és tisztítószerekkel, illetve szervezetenként ezer Jégkorszak plüssfigurát is ajándékoz, közel kilenc millió forint értékben.
December 6-án ismét megrendezik a Rossmann Mikulásfutás-t. Ebből az alkalomból a drogéria-lánc újra megszervezi a cipős-doboz akciót is.

Kentaur márkamagazin


A Rossmann ingyenes Kentaur elnevezésű vásárlói magazinjának őszi száma szintén szeptember 14-én jelenik meg, 160.500 példányban és még színesebb tartalommal szórakoztatja majd az olvasókat. A magazin még több érdekes, fényképes interjút tartalmaz, továbbá iskolakezdési tippekkel, programajánlókkal és a gyermekneveléshez hasznos információkkal találkozhatnak az olvasók.


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás